RSS
 

Mediaș, o noua mare iubire

09 Jan

Trecerea în anul 2013 am petrecut-o la Mediaș, un oraș pe care nu îl mai văzusem până atunci. M-a fermecat, m-a făcut să îl iubesc din prima clipă. De la clădiri superbe, la oameni calzi și primitori, totul m-a cucerit. Recomand vizitarea acestui oraș pentru că merită!

Ca să nu fac reclamă, voi spune că m-am cazat la un anumit hotel din Mediaș(Hotel Traube :D), un hotel mobilat cu un bun gust ieșit din comun. Pot spune că este primul loc în care m-am simțit chiar mai bine ca acasă…. Angajații hotelului au fost foarte atenți cu noi, dornici să ne îndeplinească dorințele astfel încât să ne simțim extraordinar. Oricât de cârcotaș ai fi, nu poți, efectiv nu poți domnule să le reproșezi ceva.

Au angajat un ghid turistic(o doamnă) ce ne-a făcut un mini – tur de Mediaș, ghid care ne-a povestit despre fiecare clădire în parte cu profesionalism si rabdare. Îmi declar satisfăcută setea de cunoaștere în ceea ce privește Mediașul.

Pe lângă Mediaș   262626_515903178449724_1340375551_n, am mai vizitat și Blajul , unde am vizitat Câmpia Libertății, după ce am văzut și analizat toate statuile, am plecat către Alba Iulia. Alba Iulia – Cetate, no comment! Era proaspăt renovată, gata pentru a ne întampina, peisajul era superb, am rămas fără cuvinte acolo, am impresia că voi mai fi dusă la Alba, întrucât a fost unul din puținele locuri în care am tăcut.

Deși îmi doream foarte mult să vizitez Spania, Grecia, etc., acum m-am răzgândit! Vreau să-mi cunosc mai bine țara, să văd toate locurile care merită din România.

Avem o țară mirifică, păcat că nu profităm și într-un sens pozitiv de frumusețile pe care ni le oferă!

Vine vara bine-mi pare, caut cazare la mare! Click pentru cazare la hotel in Mangalia!

 

Tags: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.