RSS
 

Cum l-am cunoscut pe HB

27 Feb

Pe Horia Brenciu l-am cunoscut personal in primavara lui 2011 (mai precis pe 8 martie 😀 ) Pana atunci, am purtat indelungi conversatii pe facebook. Da! HB este unul din putinii artisti care se ocupa personal de pagina/ contul sau de facebook, si nu plateste pe cineva care sa posteze/ socializeze cu fanii in numele lui.

In seara de 07 martie 2011, Horia a anuntat pe pagina sa ca il vom vedea dimineata la emisiunea “Neata cu Razvan si Dani”. Pe loc, mintea mea a copt o idee: “Ce ar fi daca m-as duce pana la studiourile Excelsior, locul in care se filmeaza “Neata”? Zis si facut! S-a facut dimineata, m-am imbracat si am purces la drum! Ajunsa acolo pe la ora 09:00, am asteptat o ora pana ce filmarile s-au terminat, Horia si-a facut aparitia. Era inconjurat de band-ul sau si de intreaga echipa “Neata cu R si D”….. Incepusem sa ma gandesc ca nu o sa pot vorbi cu el, mai ales ca nu prea imi place sa ma bag in sufletului unui om cand este intr-o discutie cu cineva!

Dar ce sa vezi? Horia a ridicat capul si a spus: “Stati putin! Am vazut niste ochi pe care ii cunosc!”, si s-a indreptat spre mine! Nu mi-a venit sa cred ca si-a recunoscut unul din zecile de mii de fani(la vremea aceea) de pe facebook! Acum are peste 400.000 de fani, pe merit!

Am stat de vorba cu el despre concertul ce avea sa urmeze, mi-a dat un CD pe care s-a semnat alaturi de o dedicatie frumoasa, si am facut poze! A fost un cadou frumos de 8 martie, de la un artist pentru o fana de-a sa.

Felicitari, Horia Brenciu pentru tot ce faci, si pentru cea mai mare realizare: FETITA TA!

 

Recomand cu incredere aparatul foto P7700!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.